Kövess minket

Események

Mary PopKids szülinapi koncert az A38-on

6. születésnapját ünnepli január 29-én a Mary PopKids.

Megosztva

Természetesen hogy máshogy mint egy hatalmas koncerttel az A38-on, ahol annyiszor léptek fel az elmúlt évek alatt. A Szülinapi Minifesztiválon bemutatkozik az elektronikus r&b-t játszó barbarastahl, az afterhez pedig a PopKids menedzsmentjéből álló Top MGMT DJs és Monkeyneck pakolják majd a lemezeket!

A Mary PopKids nevét mára alig kell bemutatni, mert a 2010-ban alapult indie zenekar igencsak naggyá nőtte ki magát az évek alatt. Több kislemez után 2014-ben adták ki első albumukat, a Blue Inside-ot, de addigra már befutottak a Punnany Massiffal közösen készített Mosoly, és a Nightdrive című számukkal. A stílusukra leginkább a soul, funk és elektronikus elemek keverése a jellemző, melyet nagy sikerrel tesznek: az utóbbi években az összes nagyobb magyar fesztiválon felléptek és rengetegszer koncerteztek az A38-as hajón is. Ezúttal első színpadra lépésük évfordulóját ünneplik majd, méghozzá a hatodikat.

[vembed youtube=”zA0wbhon7ZY” ]
Barbarstahl, azaz Stahl Barbara pályakezdő magyar énekes és dalszövegíró, akire érdemes lesz odafigyelni a jövőben, mert egyedülálló zenéje és profizmusa biztos, hogy nagy sikereket tartogat még a számára. 2015-ben elnyerte a Cseh Tamás program támogatását, ennek segítségével dolgozik első albumán, amit 2016-ban szeretne kiadni. Műfajilag az r&b egy modern, elektronikusabb vonalát képviseli és gondolja újra. Bit című dala ismerős a Szentkirályi reklámból, akik ezt választották tévés és rádiós kampányukhoz.

Monkeyneck, más néven Rochlitz Tamás 2013-ban a Hey Boy című slágerével robbant be a zenei szférába. Deephouse, lüktető, mély ritmusok és fülbemászó vokál jellemzik a stílusát. Tamás kisgyerekkora óta zenél, klasszikustól a rapig szinte mindent kipróbált már, mostanában pedig szép számmal készít remixeket.

[vembed youtube=”URUe8nmUMb8″ ]
Helyszín: Budapest, A38

Időpont: január 29., 21:00 óra

Jegyek: elővételben (jan. 28-ig) 1600 Ft, a koncert napján és a helyszínen 2200 Ft

További információ és jegyvásárlás itt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük