Kövess minket

Film

Más tematikájú parkok is lehetnek majd a Westworldben

Az HBO-nak nagy tervei vannak az új sorozatával: már öt évadra megvan a történet, de egyelőre csak azt tudjuk, mi nem lesz benne.

Megosztva

Dióhéjban: a Westworld egy western tematikájú élményparkról szól, ahol a vendégek újraélhetik, milyen volt a vadnyugat, beleértve a harcokat, kurvázást és vadászatot. A park szereplői viszont nem emberek, hanem teljesen ember kinézetű robotok, akik különböző történetszálakkal töltik fel a helyet. Bővebben itt olvashatsz a sorozatról.

Amikor a készítőktől megkérdezték Comic Conon, a sorozat alapját adó, Feltámad a vadnyugat című filmben szereplő más tematikájú parkok is lesznek-e benne, először terelték a témát. A Feltámad a vadnyugatban a western témájú park mellett van egy római kori és egy középkori is – ezekkel kapcsolatban azonban Jonathan Nolan később elárulta, hogy biztosan nem lesznek a sorozatban.

A produkció-tervező, Zach Grobler azt is hozzátette, hogy tervezik, hogy más tematikákat is behoznak, hiszen öt évados lesz a sorozat, de egyelőre biztos, hogy a vadnyugaton maradunk az első évadban. Ti milyen témájú parkot látnátok szívesen a sorozatban?

Milyen témájú park legyen a Westworldben?

Középkori
Ókori
Zombis
Jurassic Park
Poszt-apokaliptikus sivatagi
20-as évek
Lost (hajótöröttek egy misztikus szigeten)

Poll MakerHa más, írd meg kommentben!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés