Kövess minket

Hiphop

Másfél millió dislike után törölte új számát Vladimir Putin „legjobb barátja”, Timati az orosz rapper

Igazi bravúr ez a maga nemében.

Megosztva

Forrás:

Orosz előadó még sosem kapott még annyi dislike-ot YouTube-on mint a Timati néven futó populista rapper, aki azzal vált ismertté hazájában, hogy szinte minden egyes számában a finoman szólva is kétes megítélésű Vladimir Putin-ról zeng dicsőítő ódákat, pontosabban verzéket. A 36 éves előadó szeptember 8-án, a moszkvai önkormányzati választás előtt dobta ki legújabb, Moszkva című trekkjét, melyben jó szokása szerint a kormányt és Putin elnököt, valamint annak szövetségesét, a jelenlegi főpolgármestert, Sergei Sobyanin emelte (volna) a magasba. A hallgatók viszont nagyon nem élték a zenét, ezért elkezdték dislikeokkal bombázni, de olyan eszeveszett tempóban, hogy alig három nap alatt már 1,48 millió lefelé mutató hüvelykujj virított a megtekintések mellett.

Timati olyannyira nem tudott megbarátkozni ezzel a látvánnyal, hogy tegnap elkeseredésében törölte YouTube-ról a trekket, pedig a Moszkva országos rekordot állított fel; ennyi dislikeot orosz feltöltés még sosem ért el a videómegosztón. Sőt, pillanatok alatt ez lett a világ harmincadik leggyűlöltebb száma az összes feltöltés közül. A fair play szellemében érdemes megjegyezni azonban, hogy likeok is érkeztek azért a cumóra, eltávolításáig egészen pontosan 85 ezren tetszikelték.

Mivel a szám már nem elérhető, ezért sajnos csak pár sort tudunk idézni belőle, bár azok is épp elég ütősre sikerültek. Az egyikben például megköszönte a városvezetésnek, hogy elzárkóznak bármiféle „buzi parádé” szervezésétől, valamint bebeefelte azokat az embereket, akik idén nyáron tüntetéseken vettek részt szeretett fővárosában.

Timati 2015-ben dobta ki eddigi legsikeresebb számát, a My Best Friend című eresztést, ebben Putint szimplán egy fantasztikus képességekkel rendelkező szuperhőshöz hasonlította.

[vembed youtube=”jp9pfvneKf4″ ](Guardian)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés