Kövess minket

Bulvár

Másfél millió dollárjába fájt Joey Bada$$-nek a kamu Donald Trumppal való lökdösődés

Nem éri meg elverni az elnök imitátorát. Se.

Megosztva

Forrás:

Három évvel ezelőtt, javában az amerikai elnökválasztás idején történt, hogy Joey Bada$$ egy Los Angeles-ben megrendezett MTV rendezvényen összetűzésbe keveredett egy Donald Trump imitátorral. Phillip Wilburn komikus, aki tényleg abból él, hogy az amerikai elnököt utánozza különböző rendezvényeken, felmászott a színpadra miközben a rapper népes sleppje társaságában produkciózott ott. A Trumpot a való életben messziről elkerülő Joey miután ráeszmélt, „kivel” is van dolga egy hanyag mozdulattal letessékelte a színpadról, minek következtében az imposztor a lehető legrövidebb úton a közönség sorai között találta magát. Az esetről, helyesebben az esésről – természetesen – videó is készült, bár azon inkább tűnik röhejesnek a szitu, mint mondjuk veszélyesnek.

[vembed youtube=”1rO6FwepaS8″ ]Wilburn, állítása szerint azonban komoly sérüléseket szenvedett, ezért beperelte a rappert: 1,5 millió dollárt, majd’ fél milliárd forintot követelt tőle fájdalomdíj gyanánt. Ebben az összegben benne van az imitátor orvosi kezeléseinek az ára – elvileg műteni is kellett -, valamint az ez idő alatt kiesett bevételei is. Ez nagyjából 75 ezer dollárt teszi ki, de hogy a többi 1 millió 425 ezer mégis miként jött ki, azt jótékony homály fedi.

Bár Joey korábban azt nyilatkozta, hogy ő semmi rosszat nem csinált, végül csak beleunt a pereskedésbe, megegyezett Wilburn jogi képviselőivel és kifizette neki a másfél millát.

Azon az estén egyébként egy Hillary Clinton imitátor is feljutott a színpadra, őt semmiféle bántódás nem érte.

(The Blast)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés