Kövess minket

Film

Matt Damon nem szereti a coming outot

Szerinte jobb titokzatosnak lenni.

Megosztva

Matt DamonFotó: Getty / Istock

Matt Damon a napokban olyat nyilatkozott, amit sokan félreérthettek és talán egy kicsit meg is sértődhettek rajta. A The Guardiannak ugyanis azt mondta, hogy teljesen mindegy, hogy valaki hetero – vagy homoszexuális, mindenkinek magában kéne tartania a szexualitását.

Mivel Damon is úgy érezte, hogy ez egy kicsit sok volt, később javított annyit, hogy szerinte az a legjobb, ha valaki titokzatos és nem a kamerák kereszttüzében éli a mindennapjait. „Régen, amikor kiderült Rupert Everettről is, hogy meleg, lehetett akármennyire tehetséges és jóképű, elítélték a szexuális hovatartozása miatt.” – mondta Matt. Azt is hozzáfűzte, hogy neki nincs baja a melegekkel, csak egy színésznek így is elég nehéz az élete.

A Good Will Hunting forgatása alatt róla és Ben Affleckről is azt beszélték, hogy egy pár, azonban nem sokkal utána kiderült, hogy pletyka az egész, és ezt Matt meg is erősítette a mostani interjúban.

Nem csak Matt Damont kérdezték mostanában a szexualitásáról. Tom Hardy nem volt hajlandó válaszolni a Toronto Film Fesztiválon arra a kérdésre, ami a szexuális beállítottságát firtatta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés