Kövess minket

Aztaa

Matthew McConaughey egy életre megtanulta, hogy ha Snoop Doggal forgat nem ússza meg szmoki nélkül

A színész állítólag 9 óráig kivolt a pöffentés után.

Megosztva

Forrás:

Snoop Dogg első számú hobbija a fűszívás, de szorosan ott kullog mögötte másik kedvenc időtöltése, betépetni mindenkit maga körül. A 2015-ös „Bush” című albumának felvételekor például annyira erős volt a füst a stúdióban, hogy a lemez producere, Pharrell egy idő után már csak meredni tudott maga elé, dolgozni nem igazán. Hasonló történt Martha Stewart-tal is, de ő legalább a munkáját el tudta végezni, max egy kicsit lassabban, mint ahogy tervezte. 

Matthew McConaughey is megtapasztalhatta nemrég, milyen munkakörnyezetet teremt maga körül Snoop, de itt még egy kis csínytevés is került a történetbe. Az Oscar-díjas színész Harmony Korine új filmjében, a „The Beach Bum„-ban szerepel együtt a rapperrel, a filmben pedig van egy jelenet, melyben McConaughey karaktere, Moondog meglátogatja Snoopot egy kis írói blokkot lazító gandzsáért. A forgatáson a színész előre leellenőrizte, hogy kamu füvet adnak-e neki, mert nem akart kilenni, de a hat perces fűszívó jelenet végén Snoop odaszólt neki, hogy: „Figyu Moondog, ez nem kamufű, ez Snoop fű„.

McConaughey állítólag 9 órán át érezte a cuccot, és össze-vissza beszélt, ami amúgy az előnyére válhatott a forgatáson, hisz eleve egy füves vígjátékot készítettek. Alább McConaughey karaktere, és a történet az ő szájából.

Forrás:

[vembed youtube=”EyppxUfMdDg” ](CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés