Kövess minket

Film

Matthew McConaughey szívesen visszatérne a True Detective harmadik évadára

Igen, igen, és századszorra is igen!

Megosztva

A True Detective első évada a TV drámák történetének kiemelkedő csúcspontja volt. Rust (Matthew McConaughey) és Marty (Woody Harrelson) csodás kettőse, valamint egy rejtély, melyet minden vasárnap este (illetve magyarok hétfőn) maguk a nézők is a nyomozókkal együtt próbáltak megfejteni instant klasszikussá tette a sorozatot. 

Aaaaaaztán jött a kiábrándító második évad, mely nem csak, hogy az első közelébe se ért, de annyira megosztó kritikákat kapott, hogy az HBO még mindig nem biztos a folytatásban. Matthew McConaughey viszont felcsillantotta a fényt az alagút végén, ugyanis nemrég egy interjúban arról beszélt, hogy szívesen visszatérne Rust szerepébe egy esetleges harmadik évadra.

Hiányzik Rust Cohle karaktere. Hiányzik, hogy vasárnap esténként őt nézzem a tévében. Az egész True Detective hiányzik a vasárnap estéimből. Kifejezetten boldog voltam, abban a hat hónapban, míg forgattunk…” McConaughey azt is hozzátette, hogy a sorozat atyjával Nic Pizzolatto-val is beszélt a dologról, de semmi konkrétum nincs még. A teljes interjút meg tudjátok nézni az alábbi videóban.

[vembed youtube=”KqMQbjaKV5s” ]
(via CoS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés