Kövess minket

Aztaa

Mayweather és McGregor ezúttal New Yorkban kóstolgatták egymást

Pénzdobálás, farokméregetés.

Megosztva

Forrás:

Harmadik állomásához ért a boksztörténelem legnagyobb tesztoszteron cirkusza, a Floyd Mayweather, Conor McGregor promoturné. Los Angeles és Toronto után ezúttal New York City-ben oltogatta egymást a két harcos, de a válogatott inzultálásokból láthatóan kezdenek kicsit kifogyni.

McGregor már a korábbi eseményeken is a média kereszttűzébe került, miután azt találta mondani Money-nak, hogy „táncolj fiú!„. A „fiú” még a rabszolgatartó érából visszamaradt rasszista megnevezés Amerikában, igaz az eset után még Floyd is azt mondta, hogy a beszólást nem tartja rasszista indíttatásúnak. Most Conor Brooklyn-ban is felhozta a témát: „Azt mondják a médiában, hogy nem szeretem a feketéket…na de tudják, hogy én igazából félig fekete vagyok? Fekete vagyok, csak deréktól lefelé.” A gagyi péniszpoénokon túl még 50 Centet is leköcsögözte, ami azért érdekes, mert Floyd már egy ideje nincs annyira jóban a rapperrel, szóval nem üthette szíven a beszólás.

Floyd továbbra is inkább a közönséget próbálta kántáltatni, 1 dollárosokat szórt Conorra és egy kicsit magát fényezte. A végén még volt egy kis kamu „mindjárt összeverekszünk”, aztán mindenki ment vissza a hotelszobájába. Az utolsó promóciós helyszín London, az öklözés pedig augusztus 26-án lesz, ott már nem érnek semmit a szavak.

[vembed youtube=”ktUGNEyW7To” ](HS)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés