Kövess minket

Aztaa

Mayweather nagy engedményt tett McGregornak, akár a meccs kimenetelére is hatással lehet

„Adjuk meg a boksz és MMA rajongóknak, amire vágynak”

Megosztva

Forrás:

Mindenkinek megvan a maga kedvence az augusztus végi Floyd Mayweather vs. Conor McGregor meccs előtt, de azt még az ír legnagyobb rajongói is elismerik, hogy az MMA-s durva hátránnyal indul. Conornak egy olyan sportágban kell helyt állnia, amiben nincs igazán tapasztalata, ráadásul a boksz veretlen bajnoka ellen száll ringbe.

Conor másik nagy hendikepje a bokszkesztyűk méretei, amivel küzdeni fognak. Az MMA-ban a 4 unciás (oz) méreteket szokta meg az ír, de a T Mobile Arénában 10 oz lesz a felek kezén…legalábbis ez volt eredetileg betervezve. Az ír és a rajongói már régóta követelték, hogy csökkentsék a meccsen használandó kesztyűk méretét, de eddig süket fülekre találtak a kérések. Most viszont Mayweather engedett, és Instagram oldalán egy posztban közölte, hogy hajlandó 8 oz kesztyűkben öklözni. 

McGregor akármilyen márkát választhat. Én 8 oz Grant kesztyűket viselek majd. Ha McGregor ettől kényelmesebben érzi magát a ringbe, én hajlandó vagyok engedni. Adjuk meg a boksz és MMA rajongóknak, amire vágynak” – írta a posztjában. Úgy tűnik az év legjobban várt ütközete egy kicsit még izgalmasabb lett.

[instagram]BXRKvU1gdsn[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés