Kövess minket

Bulvár

Meek Mill állítólag minden munkát elvállal a börtönben, filléreket kap érte

A rapper megpróbálja elfoglalni magát.

Megosztva

Forrás:

Miután előző héten elutasították Meek Mill utólagos óvadék kérelmét, úgy tűnik a rapper marad a böriben. És ha már minimum 2 évet le kell húznia, megpróbálja hasznosan eltölteni az időt, így aztán elvállalta gyakorlatilag az összes létező melót, amit csak a Pennsylvania SCI Chester büntetés-végrehajtási intézet nyújtani tud neki. 

A TMZ információi szerint Meek munkából munkába vándorol, van hogy a cellákat és a padlókat takarítja, de a mosogatásban is részt vesz és van hogy ő szolgálja fel a börtönkosztot, gyakorlatilag tehát bármiben részt vesz, amire csak lehetőséget adnak neki. A munkáért pénzt is kap, kemény 19 centet óránként, ami 1 dollár 52 centre jön ki, ha mondjuk lehúz 8 órát. Az kb. egy mekis sajtburgerre elég is. 

A lap infói szerint Meek közel sem tört meg, a sok munka pedig megteszi a hatását, hisz kiemelt fogvatartottként tartják számon, akit még a barkácsteremben is hagynak egy kicsit kikapcsolódni. A jó magaviselet persze Meek érdeke, elvégre a büntetésének csak az alsó határa a 2 év, a teteje 4.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés