Kövess minket

Bulvár

Meek Mill és Travis Scott üvöltözve összevesztek egy függetlenség napi bulin, annyira megölték a hangulatot, hogy mindenki hazament

Megosztva

Parádés függetlenség napi partit szervezett a Philadelphia 76ers kosárcsapat egyik tulajdonosa a napokban Hamptonsban, melyen rengeteg sztárvendég tiszteletét tette. A netre feltöltött fotók alapján kifejezetten jó hangulat volt a fehér dress code-dal meghirdetett ünneplésen, ahol többek közt JAY-Z, Quavo, Lil Baby, a City Girls, Bobby Shmurda, J Balvin, Yo Gotti, Lil Uzi Vert, James Harden, Bon Jovi, és a TikTok sztár, Dixie D’Amelio is együtt bulizott.

Szintén a vendéglistát erősítette Meek Mill és Travis Scott, akik a Page Six beszámolója szerint egy ponton úgy összevesztek, hogy gyakorlatilag megölték a bulit. Az elmondások szerint Mill iszonyat ideges lett valamin, és teli torokból üvöltözött Scottal, aki viszont nem akart konfrontálódni, és szimplán elsétált. A vita olyan hajnal fél 2 magasságában tört ki, és ennek köszönhetően gyakorlatilag véget is ért, miután lecsillapodtak a kedélyek.

Travis és Meek korábban sosem beefeltek, így nem tudni, hogy pontosan miért feszültek egymásnak, de az alábbi sunyiba készített videón hallatszik, ahogy üvöltöznek egymással, majd Travis azt is sérelmezi, hogy Meek hozzáér. „Ne nyúlj hozzám tesó” – mondja a videó egy pontján Travis, mire Meek azzal védekezik, hogy ő aztán meg se mozdult. „Akkor mit akarsz?” – válaszolja Travis, és ezen a ponton láthatóan elindul mindenki hazafelé, hogy akkor ez ennyi is volt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés