Kövess minket

Hiphop

Meek Mill házi őrizetben csücsül

A Grand Hustle fejét a bíróság házi őrizetre ítélte.

Megosztva


A 90 napban az előadó nem mehet sehová, még a stúdióba sem, így felvételeket sem tud felvenni. Jelenleg csak karitatív munkát végezhet.

Az amerikai rapper, Meek Mill, Philadelphia bíróságától 90 napos házi őrizetet kapott. Az ítéletet Genece Brinkley bírónő február 5-én hozta meg. A büntetés március 1-jén veszi kezdetét, és onnantól kezdve az előadó még dalokat sem vehet fel. A büntetés része az is, hogy ezen időszakban karitatív munkát kell végezni. Miután letelik, a büntetés ügyét újra fogják tárgyalni, és akár 6 évre is ítélhetik.

Meek Mill -aki egyébként Nicki Minaj pasija- kálváriája ott kezdődött, hogy megszegte a közlekedési tilalmat. A vizsgálat során kiderült, hogy drogok hatása alatt állt, ezért 2008-ban lecsukták. 2009-ben szabadult, amikor is 5 éves próbaidőt kapott. Nem bírt sokáig jófiú lenni, mert 2014 júliusában újra börtönbe került, decemberben kiengedték, azonban próbaidejét meghosszabbították. A zenész sikeresen azt is megszegte. A jelenlegi tényállás szerint most sem viselkedik valami jól.

Meek Mill legnagyobb riválisa Drake, biztosan nevet most a markában, hogy a philadelphiai rappernek meg kell húznia magát egy időre.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés