Kövess minket

Bulvár

Meek Mill leköpte Tekashi 6ix9ine-t, miután a két rapper majdnem összeverekedett Atlantában

Megosztva

Forrás:

Tekashi 6ix9ine és Meek Mill belefutottak egymásba szombaton, a találkozás pedig majdnem verekedésbe torkollott, miután szidalmazni kezdték egymást, Meek pedig állítása szerint le is köpte 69-t.

A konfliktusról hamar elkezdett terjedni pár igen instabil videó, melyen a két rapper egymást szidja, miközben mindkettőjüket biztonságiak veszik körül. A vita a videók alapján egy atlantai parkolóban robbant ki, 69 pedig még a bunyóra is készen állt. Az egyik, Tekashi által felvett videón a rapper ironikus módon azzal vádolja meg Meek-et, hogy a rendőrökkel dolgozik együtt. Egy másik videón, mely Meek oldaláról készült, valamikor a konfliktus lezárulta után, az látható és hallható, hogy a Philly rapper 69 biztonsági szolgálatát oltogatja, amiért Tekashinak dolgoznak. „Ti punci biztonságiak, miért hoztátok ide 6ix9ine-t, he? Börtönbe akartatok juttatni engem? Bohóc gecik. Miért hoztátok ide ezt a bohócot?” – kérdezi Meek, miközben a biztik megpróbálják ignorálni az oltásokat.

Meek egy másik videón már távozva a helyszínről azt meséli, hogy leköpte 69-t. „A szövetségiek küldték ide, hogy bajba sodorjon. Leköptem, aztán azonnal visszavonulót fújt, lol, tényleg bevárt engem a klub előtt. Azt hittem álmodok, mi a fasz, majdnem lelőttük az embert lol, azt hitte befenyíthet, miután bevárt engem a parkolóban” – mondta Meek. Meek elmondása szerint tehát nem véletlenül találkoztak, hanem 69 tudatosan várta be és támadta be a rappert, akivel már korábban is beefeltek.

Tekashi eközben Meeket szidta, amiért szerinte beszari volt. „Ne hagyjátok, hogy ezek a rapperek hazudjanak nektek. Csak a biztonságiakkal együtt kemények. Meek Mill a rendőrséggel együtt mászkál. Így lehet leleplezni ezeket a kamu gengsztereket” – mondta a rajongóinak. Egyes feltételezések szerint 69 visszatérhet a korábbi, botrányokkal fűszerezett önpromó taktikájához, elvégre gyanús, hogy pont azután találja be Meeket, hogy két új dalrészletet is felhypeolt. Az Insta posztokat végül mindkét rapper letörölte az oldalairól.

(XXL, TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés