Kövess minket

Hiphop

Meek Mill Miamiban ünnepli a születésnapját, 6ix9ine-t kitiltották a buliról

Megosztva

34. születésnapját ünnepli a héten Meek Mill, és biztos akart lenni benne, hogy senki sem rondít bele a jó hangulatba, különösen nem egy bizonyos Tekashi 6ix9ine.

Pár hónapja 69 már sikeresen megzavarta Meek szórakozását, mikor összetalálkoztak és összeszólalkoztak egy klubban, ahol Meek állítólag le is köpte a szivárványhajú rappert, mire 69 bevárta Meeket egy parkolóban, ahol aztán majdnem összeverekedtek, de az elég méretes biztonsági szolgálatuk ezt végül nem hagyta. Az erről készült videófelvételek amúgy Tekashi egyik klipjében landoltak, igaz később ügyvédi felszólításra törölte az ominózus részeket.

Meek nem szerette volna, ha megismétlődnek a korábbi kínos jelenetek, ezért a péntekre Miamiban leszervezett, sztárvendégekkel tarkított bulijában kikötötte, hogy Tekashi 6ix9ine-t nem engedhetik be. A LIV nevű szórakozóhely dolgozói utasításba kapták, hogy ha a szintén az államban lévő 69 megjelenne az ajtónál, küldjék el. Ez amúgy végül nem történt meg, de Meek elvileg az egész hétvégét ünnepléssel tölti, szóval még összefuthatnak.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés