Kövess minket

Hiphop

Meek Mill szerint akár még együtt is dolgozhatnak Drake-kel, a korábbi beefjük ellenére

A rapper szívesen zenélne együtt ismét Drizzy-vel.

Megosztva

Forrás:

Lehetséges” – válaszolta meg nemrég Meek Mill egy rádióinterjúban azt a kérdést, miszerint dolgozna-e együtt Drake-kel, a korábbi összezördülésük után. A philly rapper nemrég szabadult a börtönből, ahol öt hónapot töltött, azóta próbálja felpörgetni a karrierjét, ennek érdekében pedig akár Drizzy-vel is kollabolna, mivel úgy érzi a beefjüket már maguk mögött hagyták.

[vembed youtube=”EgRrxFsX538″ ]Drake és Meek Mill kapcsolata igencsak hullámzott az elmúlt években. A kanadai előadó kiállt Meek mellett, mikor először börtönbe került, szabadulása után aztán közös számot is készítettek, de Meek betámadta Drizzy-t azzal, hogy nem ő írja a dalait, és innentől kezdve egymást érték a diss trekik. A nagy beefből végül Drake jött ki jól, részben a megsemmisítő erejű „Back To Back” című dal miatt, részben pedig azért, mert egyszerűen Drake-nek volt a nagyobb rajongótábora, ők voltak a hangosabbak. Azóta minden okés, Drake ismét kiállt Meek mellett, mikor a rappert megint lecsukták, ez pedig kifejezetten jól esett neki. 

„Nem utálom őt, és szerintem ő sem utál engem. Mikor bent voltam, láttam, hogy kiállt mellettem, pedig épp mélyponton voltam, és a zenéből is eltűntem. Drake az egyik legnagyobb név most a szakmában” – mondta most Meek. Alább a teljes interjú.

[vembed youtube=”w_Cf-LT0Ajk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés