Kövess minket

Hiphop

Meek Mill ügyvédi felszólítást küldött 6ix9ine-nak, amiért az engedélye nélkül használta fel őt a klipjében

Megosztva

Forrás: YouTube

Meek Mill nagyon nem örül, hogy Tekashi 6ix9ine felhasználta új, „ZAZA” című klipjében az atlantai összezördülésük során készített felvételeit, ezért ügyvédi felszólítást küldött a brooklyni rappernek, hogy fejezze be a jogsértést. A felszólítás miatt a klip jelenleg privátra van állítva YouTube-on.

Az ügyvédi felszólításból maga 69 posztolt részleteket Instagramra, a levélben az áll, hogy Meek Mill nem adta az arcát a kliphez, melynek a közepén be van vágva egy rövid részlet Meek és 69 február közepén megesett csörtéjéből. A levél kiemeli, hogy 6ix9ine profitál Meek szerepléséből, ezért a videó eltávolítását követelik, minden létező videós platformról. „Lol, mekkora köcsög” – írta 6ix9ine a levélre reakcióként.

[instagram]CLnFXsTsNBN[/instagram]
Tekashi azt állítja, hogy Meek azért akarja kivágatni magát a videóból, mert az emberek „nevetnek rajta”, de a kemény szavak ellenére azért mégis privátra állította a klipet, megelőzve bármiféle jogi eljárást.

A „ZAZA„-t tehát jelenleg csak a privát link birtokában lehet megnézni, mivel nem nyilvános, a videót azért már így is több mint 29 millióan látták.

[vembed youtube=”xdVknLqOM9A” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés