Kövess minket

Bulvár

Meek Mill újra szabad – helikopterrel érkezett a Philadelphia 76ers meccsére

Előtte még gyorsan beugrott a kedvenc borbélyához is.

Megosztva

Forrás:

Tegnap, hosszas jogi hadviselést követően Meek Mill óvadék ellenében elhagyhatta a börtönt, ahova még tavaly novemberben volt kénytelen bevonulni a próbaidejére vonatkozó szabályok folyamatos megszegése miatt. Bár az ügyében a kezdetektől eljáró bírónő, Genece Brinkley erről hallani sem akart, a Legfelsőbb Bíróság mégis a szabadon bocsátás mellett döntött, miután ismét meghallgatta a philadelphiai rappert.

[twitter]https://twitter.com/BleacherReport/status/988921622571638784[/twitter]
Mill – akinek a szabadulását azóta már T.I., YG, Funk Flex, RihannaDave East és Snoop Dogg is üdvözölte – először a borbélyához ugrott be, hogy rendbehozassa a séróját, majd helikopterre pattant, és meg sem állt a Philadelphia 76ers csarnokáig, ahol már nagyon várták a játékosok, illetve a nézők egyaránt. A klub vezetősége is készült, külön kis ünnepség keretein belül köszöntötték a láthatóan nagyon boldog rappert a Miami Heat elleni győztes meccsük előtt.

[twitter]https://twitter.com/BleacherReport/status/988933743808204800[/twitter]Persze ezzel még koránt sincs vége Mill ügyének, de innentől kezdve már szabadlábon védekezhet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés