Kövess minket

Aztaa

Még a dán rendőröknek is elegük van abból, hogy minden utcazenész a Wonderwallt játssza

Haza is küldtek egyet.

Megosztva

Forrás:

Aki volt már életében tábortűz 5 méteres közelében, vagy esetleg átsétált az Erzsébet téren egy kellemes nyári délutánon, az tudja, hogy kócos hajú fehér srác plusz akusztikus gitár mindig, de tényleg mindig az Oasis Wonderwall című számával egyenlő.

De nem csak a törökülésben énekelgető, versekkel csajozó bölcsészhallgatók kedvenc száma ez, hanem az utcazenészeké is (mondjuk lehet eleve nagy az átfedés a két csoport között), és mondjuk ki, mi, akik nem vagyunk kócos bölcsészek, legszívesebben egy csecsemőt öklöznénk arcba, mikor meghalljuk az első akkordokat abból az átkozott számból.

Hasonlókat élnek át Dániában is, ahol annyira elharapódzott a Wonderwall nyál, hogy a rendőröknek kellett közbeavatkozni, meglehetősen hősiesen.

[vembed youtube=”bx1Bh8ZvH84″ ]A Nordjylland-i régió járőrei egy bizonyos Aalborg város közterületén „fellépő” utcazenészre lettek figyelmesek, még augusztus 17-én, aki a rendőrök saját, zseniális beszámolója szerint hangosan, és hamisan énekelte a már említett dalt, szóval közel sem volt egy Liam Gallagher. A zsaruk úgy érezték, közbe kell avatkozniuk, ezért oda mentek hozzá és megkérték, hogy menjen haza gyakorolni, ne borzolja tovább a járókelők idegeit.

„Csak azért mert el tudod játszani a Wonderwallt, nem jelenti, hogy el is kell” – zárul az örök érvényű igazsággal a rendőrségi beszámoló.

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés