Kövess minket

Zene

Még a metrók is gyakrabban járnak Azahriah koncertjei miatt

Megosztva

Közleményt adott ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy a lezárások és a nagy tömeg miatt érdemes tömegközlekedéssel érkezni Azahriah hétvégi arénás koncertjeire. A BKK annyit segít ebben, hogy a koncertek idejére egyes járatok gyakrabban járnak majd.

Mint írják, a Puskás aréna környékén már 18:30-tól lezárhatják a Dózsa György utat és az Ifjúság útját. Az arénánál korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK azt javasolja, hogy a helyszínt közösségi közlekedéssel közelítsék meg. A BKK elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos és a MOL Bubi közbringarendszer igénybevételét javasolja. Gyalog a stadion nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető.

Egyesek amúgy már most ott táboroznak a helyszínnél, hogy elsőként léphessenek be az arénába és rohanhassanak az első sorba. A három koncert elvben teltházas, de nyilvánvalóan a méretükből adódóan rengetegen eladják a jegyüket, így akinek még nincs jegye, találhat magának.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés