Kövess minket

Film

Még a végén Oscar-díjat kap Adam Sandler

Legújabb filmjét nem is olyan régen mutatták be Cannes-ban, a kritikusok „koronát tettek” a fejére.

Megosztva

Forrás:


Idén is lecsengett már a cannes-i filmfesztivál, de több szempontból is érdekes volt számunkra. Az egyik, hogy a gyönyörű Emily Ratajkowski melleivel köszöntötte a fesztivált, a másik, ami sokkal megdöbbentőbb, hogy Adam Sandler annyira megtáltosodott az új filmjének bemutatóját követően, hogy a végén még bezsebel egy Oscar-díjat. De tényleg!

A Netflix által gyártott, „The Meyerowitz Stories” című filmbe nem igazán tudtak belekötni a kritikusok, a Rotten Tomatoes összesítője szerint Adam Sandler élete alakítását nyújtotta a filmben. Még azt is hozzátették: habár Ben Stiller és Dustin Hoffman is főszereplője az alkotásnak, Adam Sandler színészi játéka messze túlszárnyalta őket. Már azt is rebesgetik, hogy a színésznek komoly esélye van az Oscar-díj közelébe férkőznie.

A The Meyerowitz Storiesban Dustin Hoffman egy őrült apát játszik, akinek két gyermeke van, az egyik a sikeres Ben Stiller, a másik Adam Sandler, aki egy kiégett művészt alakít. Az új filmnek még nincs hivatalos premiere, de a Netflix azt ígérte, hogy még idén látható lesz a mozikban.

(Via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés