Kövess minket

Hiphop

Még Drake is beállt a “FreeMeek” kampány mögé

Hiába voltak régebben nézeteltéréseik.

Megosztva

Forrás:

Drake és Meek Mill kapcsolata legalább olyan hullámzó mint egy évadnyi Barátok Közt. 2014-ben például Drake bátran kiállt Meek mellett, míg az utóbbi épp börtönben csücsült, egy saját gyártású “Free Meek” pólóval. Egy évre rá, mikor a philadelphiai rapper szellemírók használatával vádolta meg Drizzy-t, ismét előkerült a póló, de már ironikusan, piti bosszúnak szánva. 

Azóta a két fél rég félretette nézeteltéréseit, a történelem pedig ismétli önmagát. Meek ugyanis megint börtönbe került, mivel megsértette a 6 éve tartó próbaidejét egy-két kihágással. Tüntetés szerveződött a bírói döntés ellen, több prominens rapper is kiállt Meek mellett, és még az is lehet, hogy tényleg újratárgyalják az ügyét, de hogy visszatérjünk Drake-re, igen, most ő is irónia nélkül mondta ki azt a két szót, hogy “Free Meek”. 

Az eset a torontói rapper és énekes melbourne-i koncertjén történt, ahol Drake kiszúrt egy “Free Meek Mill” pólós rajongót (mondtuk, hogy a történelem ismétli önmagát), és gyorsan igazat is adott az üzenetnek. 

“Látom Free Meek Mill-es pólód van. Szerintem is ki kéne engedni, most komolyan. Igazad van!”

[twitter]https://twitter.com/WordOnRd/status/932336295904464896[/twitter]
Ki tudja, ha szabadul Meek, lehet ismét együtt dolgoznak majd.

[vembed youtube=”EgRrxFsX538″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.