Kövess minket

Hiphop

Még meg sem jelent Drake új dala, de a TikTokon már sláger

Kikerült egy Drizzy részlet, a fél TikTok elkezdett rá táncolni.

Megosztva

Forrás:

Lehet szeretni, lehet utálni, de azt nem lehet elvitatni, hogy Drake mindenkinél jobban kihasználja a trendeket, akár a latin zenékre való ráugrásról, akár valamilyen új netes kihívás elindításáról van szó. 

Tökéletes példa erre Drizzy következő kislemeze, a “Toosie Slide”, mely még meg sem jelent, de TikTokon már sláger, köszönhetően egy netre kikerült részletnek, melyre egy Toosie (@TheRealYvngQuan’s) nevű influenszer dobott virális táncot nemrégiben.

[twitter]https://twitter.com/TheRealYvngQuan/status/1244388959339384834[/twitter]
A kikerült dallamos részletet ez alapján nevezte el az internet egyhangúlag  “Toosie Slide”-nak, Drake pedig nem ellenkezett, szépen bejelentette, hogy ezzel a címmel érkezik majd a dal csütörtökön.

[instagram]B-YkmtuFfCA[/instagram]
Persze felmerül a kérdés, hogy ez az egész mennyire volt irányított, Drake-nek mennyire volt benne a keze a dologban, hogy a dal felfusson TikTokon, mint ahogy a  “Nonstop” című dalával is történt nemrégiben, mely szintén egy kihívás részeként terjedt a platformon, a lényege annyi volt, hogy egy villanykapcsolás után lányok és fiúk átvették egymás ruháit.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés