Kövess minket

Hiphop

Még mindig nem jelent meg a Jesus is King, de Kanye már beígért egy új lemezt

Elvileg tényleg az utolsó simítások zajlanak.

Megosztva

Forrás:

Update: megjelent!

Ismét nem sikerült tartania Kanye Westnek a beígért albummegjelenési dátumát, most már ki tudja hanyadszorra csúszik a gospel inspirálta „Jesus is King” lemez, melynek a mai nap folyamán kellene droppolnia. Ennek ellenére Ye bedobta, hogy karácsonyra újabb lemezt jelentet meg, „Jesus is Born” címmel.

Sorban kilencedik nagylemezét, a „Jesus is King„-et tényleg az utolsó pillanatig csiszolgatja Kanye, és ebbe a dallista is beletartozik, a tegnap posztolt trekkek között például nem találni a Nicki Minaj-zsal közös „New Body„-t, mely még a Yandhi projektről lett átmentve, majd egy gospelesítésen is átesett állítólag, hogy aztán végleg kikerüljön a dallistából.

Forrás:

De Ye-t a lemez hangzása sem hagyja nyugodni, hisz a lemez elvileg azért késik megint, mert több dal keverését javítgatják. Erről Twitteren írt, az “Everything We Need”,  “Follow God” & “Water” című számok elvileg extrán polírozásra szorulnak.

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1187599352820224000[/twitter]
A lemezen dolgozó egyik producer mindenesetre azt állítja, hogy beadták a végleges verziókat, már csak arra várnak, hogy a streamingszolgáltatók elfogadják. Ha igaz, amit ír, akkor budapesti idő szerint este 7-kor már kint lesz a projekt, és hallgathatjuk.

[twitter]https://twitter.com/ItsTheCons/status/1187727092303224837[/twitter]
Akárhogy is lesz, Kanye máris a jövőn gondolkodik. Egy interjúban ugyanis bedobta, hogy karácsonyra beidőzítené a folytatást, „Jesus is Born” címmel. Kérdés, hogy melyik karácsony…2089?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük