Kövess minket

Tech

Még nagyon messze van a következő GTA megjelenése

Nem csak Észak, de Dél-Amerika is helyszín lehet.

Megosztva

Forrás:

Közel 5 évvel ezelőtt jelent meg a világ egyik, ha nem a legsikeresebb játéksorozatának, a Grand Theft Auto-nak a legutóbbi, ötödik része, így aztán a játékosok jogosan tehetik fel a kérdést, hol a folytatás? A sorozatot fejlesztő Rockstar Games ugyan folyamatosan ad ki frissítéseket az ötödik részhez, de ezek nagyrészt a játék online komponensét bővítik, az egyszemélyes mód nem igazán kapott szeretetet. Most viszont felröppent az első pletyka, készül a következő rész, de leghamarabb 2021-2022 környékén vehetjük csak kézbe.

Az infót a The Know Youtube csatorna osztotta meg, egy belsős forrásra hivatkozva. Eszerint a Rockstar már dolgozik az új részen, egyelőre Project Americas kódnév alatt. A fő helyszín a 2002-es GTA-ből megismert Vice City lehet, de a játékosok Dél-Amerikába is leutazhatnak majd repülővel, ilyen pedig még sosem történt a sorozat története során. A The Know kiemeli, hogy közös kapocs lehet a két helyszín között a ’80-as években virágzó kokaincsempészet Kolumbia és Miami (elvégre ezt a várost koppintja Vice City) között. Az viszont egyáltalán nem biztos, hogy ezúttal is a ’80-as években járkálhatunk majd Vice City utcáin. A forrás azt is elárulta, hogy 2021-2022 lehet a legkorábbi megjelenési dátum, tehát senki se számítson közeli megjelenésre.

A késői dátum felveti a kérdést, hogy mire érkezik majd a GTA VI (?), tekintve, hogy a PS4 és Xbox One konzolok gyakorlatilag utolsó éveiket élik, mielőtt jönne a nagy generációs váltás.

(24.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés