Kövess minket

Hiphop

Még Tom Hardy is rappelt anno, hallgasd meg kiadatlan mixtape-jét

Lehet ez az ember még ennél is menőbb?

Megosztva

Forrás:

Tom Hardy a keménykötésű, de aranyszívű filmszerepeivel hódította meg Hollywoodot, és vele együtt a nézőket, de az angol színésznek van egy másik nagy szerelme is a filmes világ mellett, a hiphop zene. Hardy nem egyszer tátogott már rap nótákra, itt van egy, ahol épp a Wu-Tanget éli, vagy itt ez a másik, amin épp Action Bronsonnak képzeli magát. 

A legérdekesebb mégsem a mindannyiunk által csinált tátogásai meglévő előadók zenéire, hanem a saját maga által írt dalok, hisz bizony, Tom Hardy egy rapper…volt anno legalábbis. A színésznek saját bevallása szerint tinédzserként lemezszerződése volt, Leela James és Lauryn Hill menedzserével dolgozott együtt, és olyan Grammy-díjas producerek készítettek neki beateket, mint Warren Riker, vagy éppen Gordon Williams.

Hardy végül semmit sem jelentetett meg, de a Reddit lelkes hiphop rajongói csak előbányásztak egy félig kész, 18 számos mixtape-et, amin végig a színész rappel, Ed Tracy zenéire. Hardy itt még Tommy No 1 néven futott, és kellően chill, cigis számokat készített, persze a rá jellemző élccel. Alább meg is lehet hallgatni az egészet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés