Kövess minket

Bulvár

Megan Fox bedurvult

Legutóbb azt mondta Megan Fox, hogy nem tartja nagyra a színészkedést, mert ez is csak egy munka, most pedig az egész álomgyárra ráhúzta a vizes lepedőt.

Megosztva

A tekintélyes New York Timesnak nyilatkozva kijelentette, szánalmas, hogy Hollywood csak néhány sztereotípiát tud felmutatni a nőkkel kapcsolatban, és ezeket variálja filmről filmre. „Elég az ember egy keze, hogy megszámolja a nőtípusokat: van a vén szatyor, a bombázó meg a ribanc. Vén szatyoros forgatókönyvet egyelőre nem küldtek nekem, eddig csak bombázó meg ribanc kategóriában indultam. Olyan megjegyzéseket kaptam, hogy ó szuper vicces vagy, akkor legyél ribanc, mert ettől leszel még viccesebb!”

Megan April O’Neal tehetséges tévériportert alakítja új filmjében, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című szuperprodukcióban, és ezzel kapcsolatban is van véleménye: „Ezeket a filmeket nem lehet azzal vádolni, hogy a karakterfejlődésre koncentrálnak. Nem mondom, tudtam volna tanácsot adni, hogy April csinálja ezt meg azt, mert így viselkedik egy igazi feminista, de Hollywood nem arról szól, hogy a nők változatos szerepekben mutathatják meg magukat.”

Forrás: UIP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük