Kövess minket

Bulvár

Megan Fox nem lányos anya!

Megan Fox nem árulta el konkrétan, milyen nemű születendő harmadik gyermeke, csak annyit ejtett el sejtelmesen, hogy ő nem az a kimondott lányos anya.

Megosztva


Ebből nem nehéz kisakkozni, hogy valószínűleg kisfia születik hamarosan. A hírt ugyan még nem erősítették meg, azonban Megan apja olyan dolgot kotyogott ki, amit nem kellett volna. Az öreg Fox arról mesélt, mennyire örül, hogy három unokás nagypapa lehet. „Megan csodálatos édesanya és elképesztő, hogy három kisfia lesz. Nagypapának lenni csodálatos érzés, és a gyermekáldás az összes családtagot közelebb hozta egymáshoz.”
Megan édesapja arra is kitért, mit gondol lánya házasságáról. (Másfél éve még úgy volt, hogy Megan elválik Brian Austin Greentől, de aztán valahogy összehozták harmadik gyereküket, és lekerült a napirendről a téma.)

„Csak annyit mondhatok, hogy együtt vannak és boldogok. Mostanában rengetegszer találkozom Briannel és nagyon jó fej srác. Én vagyok a nagyapja a két fiának, és most érkezik a harmadik. Rendkívül boldog vagyok, hogy milyen csodálatos nő lett az én kislányomból.”

Forrás: UIP

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés