Kövess minket

Stílus

Megan Thee Stallion egy gigantikus anime rajongó, új kapszulakollekciójával pedig be is bizonyítja ezt nekünk

Megosztva

Forrás: StyleCaster

Korábban egy terjedelmes cikkben számoltunk be a hiphop-és az anime világának igen szoros összefonódásáról, avagy a jelenségről, ami továbbra is élő és abszolút jelen van a szcénán belül, egyebek mellett Megan Thee Stallion közbenjárásának (is) hála, aki jó hot otaku girl lévén sosem rejtette véka alá a japán művészeti alkotások iránti imádatát.

Elég, ha megnézzük a TikTokot és a slágerlistákat egyaránt letaroló, egy Beyoncé remixet is megélt Savage című dalt, aminek animés vizuálja szintén erről ad tanúbizonyságot, vagy a Girls in the Hoodot, melyben a houstoni mc-díva épp a Naruto-imádatát említi, és ott van még a Paper Magazinnal készített címlapsztori is, egy fotósorozat, melyet a My Hero Academia nevű animesorozat ihletett. De nem szabad elfelejtenünk azt sem, mikor Megan azt nyilatkozta a Crunchyrollnak, hogy ő valójában félig egy anime karakter, félig pedig rapper. Nevezetesen annak a Crunchyrollnak, akikkel most egy mutatós kis kapszulakollekcióra is összeugrott.

[instagram]CCbqrjup-RD[/instagram] 

Forrás: Instagram / @theestallion

Az egyik legnagyobb anime streaming oldallal közösen tető alá hozott uniszex streetwear kollab összesen hat darabot foglal magába: egy hosszú-és kettő rövidujjú pólót, egy vászontáskát és két kapucnis pulóvert, mindegyiken kandzsikkal és a rapperhölgy animés másával. 

A táskára és a felsők némelyikére egy nagy száj került, ez Megan idei projektjének, a Suga EP-nek a borítóját idézi fel. A göncök uralkodó színe a szürkésfekete, az egyik hoodie-ból viszont kapunk egy narancssárga verziót is. 

A Crunchyroll x Megan Thee Stallion darabokat innen lehet előrendelni, az áruk 19.95 dollár (kb. 6 ezer forint) és 59.95 dollár (kb. 18 ezer forint) közt mozog majd.

Forrás: Crunchyroll

Forrás: Crunchyroll

Forrás: Crunchyroll

Forrás: Crunchyroll

Forrás: Crunchyroll

Forrás: Crunchyroll

(DAZED)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés