Kövess minket

Aztaa

Megan Thee Stallion hivatalosan is leszerződött a Netflix-szel

Megosztva

Partnerségre lépett egymással Megan Thee Stallion houstoni rapper és a streaming-óriás Netflix – adta hírül a The FADER.

A médiaszolgáltató szerint a deal értelmében Megan saját projekteket fog gyártani a vállalat égisze alatt, egyebek mellett például tévésorozatokat, de exekutív producerként is szerepet vállal majd, ha épp nem ő lesz az alkotó. Hogy pontosan miféle tartalmakat várhatunk tőle, az ezen kívül rejtély, mi mindenesetre szívesen látnánk egy houstoni doksit és egy női rapperekre fókuszáló minisorozatot is.

„Megan egy sokoldalú tehetség, aki nagy hatást gyakorol a kultúránkra.” – írja Tracey Pakosta, a Netflix „comedy” részlegének a vezetője egy kapcsolódó közleményben. „Előadóként képes megújulni és folyamatosan fejlődni, mindezek fényében hatalmas öröm számunkra, hogy a Netflixnél folytatja útjának ezen új fejezetét.”

Visszatérve a tartalmak mibenlétére és műfajára, az talán még jelenthet is valamit, hogy a humor ésvagy vígjáték-divízió feje nyilatkozta a fenti gondolatokat, nem kizárt tehát, hogy valamiféle vicces és könnyed show-t kapunk a női mc-től a jövőben.

Megan is megszólalt: elmondása szerint „mindig is szeretett kreatív és szórakoztató történeteket mesélni”, ezért különösen nagy szó neki a szerződés megkötése, majd hozzátette, hogy az efféle tartalmak gyártása a következő lépés számára a karrierjében, így hát alig várja már, hogy az összes ötletét megvalósítsa.

Kíváncsian várjuk.

Borítókép: Variety

(The FADER)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük