Kövess minket

Hiphop

Megd***ám a lányodat! – vetette oda Playboi Carti a rendőrnek, aki épp bilincset rakott rá

A rapper nem volt szívbajos, mikor őrizetbe vették.

Megosztva

Forrás:

Újabb részletek derültek ki Playboi Carti áprilisi elejei georgiai letartóztatásáról, köztük, hogy mindent megtett azért, hogy a lehető legjobban szétoltsa az intézkedő zsarukat.

A rapper autóját Clayton megyében állították félre a hatóságok, miután kiszúrták, hogy lejárt a rendszámtáblája. Az ellenőrzés során 12 zacskó fű, kodein, xanax és oxikodon tabletták, valamint három lőfegyver került elő. Carti a TMZ infói szerint a letartóztatáskor bedobta, hogy „megdugná” az intézkedő rendőr lányát, és a járőr feleségére is tett megjegyzéseket. A rendőrök állítólag nyugodtak maradtak, mire Carti azt mondta, hogy vigyék csak börtönbe, ő már leszarja mi fog vele történni. Végül ez meg is történt, a rappert és a vele utazó másik személyt is őrizetbe vették, de nem voltak sokáig rács mögött, hisz gyorsan letették az óvadékot.

Eközben még mindig csak várjuk Carti régóta belengetett Whole Lotta Red projektjét, mely talán most közelebb van, mint eddig bármikor. Lássuk is a bizonyítékokat.

A legerősebb természetesen az, hogy Carti maga posztolt egy borítót Twittere, mindenféle kommentár nélkül, így sanszos, hogy ez lesz a WLR coverje. Ezt erősíti amúgy egy OPIUM tag storyja is, aki megerősítette, hogy ez bizony az albumborító, és a cumó elvileg csütörtök érkezik! Tényleg el kéne ezt hinnünk? Egyelőre legyünk óvatosak a bizokodással.

[twitter]https://twitter.com/playboicarti/status/1250202227869978625[/twitter]
Szintén a közelgő dropot erősíti, hogy Lil Uzi nemrég kiposztolta Carti nevét, majd nem sokkal később törölte a posztot. Vajon örül, hogy végre jön a WLR, esetleg egy kollab dalt kapunk Uzival? Meglátó.

A pletykákat erősíti az is, hogy Drake is nagyban teaselget egy Carti-val közös trekket, az infómorzsák együttállása tehát egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy hamarosan végre friss Playboi Carti zenéket kaphatunk. 

(Complex, XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés