Kövess minket

Tech

Megéri a reptéri parkolás? – talán meglepő, de igen!

A reptéri parkolás mindig is egy kicsit idegennek számított, legfőképpen azoknak, akik talán évi egy alkalommal szálltak az égbe, de talán még azok számára is, akik bármi miatt akár hetente repültek.

Megosztva

Természetesen azok, akik évente egyszer repülnek, akiknek a repülőgépre szállás nem egy hétköznapi utazási forma, hanem inkább élmény és kuriózom, azok számára talán normális is, ha nem költenek plusz összegeket arra, hogy a reptéren parkoljanak – bár a repterek mindig tudnak olyan lehetőségeket kínálni, ami miatt a családi kirándulások alkalmával is átgondolandóvá válik, hogy a reptéren hagyják-e a kocsit… Általánosságban azonban a reptéri parkolás lehetősége a bud.hu munkatársai szerint azok felé szól inkább, akik hétköznapi eszközként tekintenek a repülőgépre, akiknek szinte rutinszerű a repülés, és akiknek nincs idejük és energiájuk azzal foglalkozni, hogy hogyan is jussanak ki a reptérre. Kényelmi kérdés vagy nem, tény, hogy a repülés országunkban még most sem egy hétköznapi közlekedési eszköz, ám ha Ön is annyit utazna vele, mint a vonattal vagy a busszal – hiszen nagyon sokan vannak így – akkor Ön is kétszer meggondolná, hogy mennyi időt pocsékol a tömegközlekedésre vagy mennyi pénzt a taxira.

De lássuk a lehetőségeket!

Egyszerű és költséghatékony

Ha egy pillanatra elképzeli azt, hogy Ön egy üzletember, aki hetente utazik, és ha egy pillanatra látja maga előtt a reptéri utazások időigényességét, akkor máris megérti, hogy miért éri meg az üzletembereknek – és természetesen azoknak, akik sűrűn repülnek – a reptéri parkolás szolgáltatását igénybe venni.

A repülővel utazáshoz szükséges egy repülőjegy, egy beszállókártya, kis sorbanállás, csomagellenőrzés, beszállás, repülés és érkezés. Emellett pedig a reptérre való kijutás, és a reptérről való városba jutás. Általában azért választják az emberek a repülőgépet, mert gyorsan és kényelmesen utazhatnak viszonylag nagy távokat. Abban az esetben azonban, ha Ön nem a saját kocsijával érkezik a reptérre, és nem várja saját autója a parkolóban, akkor az utazást sokkal jobban meghosszabbítja és kényelmetlenné, kellemetlenné is teszi.


Természetesen mindig ott a taxi lehetősége, ám el kell mondanunk, hogy a reptér még mindig olcsóbb megoldásokat képes kínálni a parkoláshoz, mint a taxival való kijutás és visszajutás. Sőt, azt is figyelembe kell vennie, hogy a célállomáson biztosan nem fogja a saját autója várni, tehát ott már kénytelen lesz taxiba szállni vagy tömegközlekedni, tehát legalább az egyik oldalon érdemes a kényelemre és a költséghatékonyságra gondolnia.

Nem beszélve arról, hogy a tömegközlekedés mennyi felesleges várakozással, kellemetlen élménnyel és kényelmetlenséggel jár. A repülőgépen való utazás is tömegközlekedés, talán egy napra elég egy belőle. Ha pedig tényleg hetente utazik, akkor szinte lehetetlen elviselni a plusz két órás fáradozást egy olcsó vonatjegy miatt.

Képzelje el, hogy otthon nyugodtan megreggelizik és megissza a kávét, beül az autójába, elmegy a reptérre, leparkol, 2 perc múlva már a terminál bejárata előtt van, és már repülhet is. Aztán, amikor hazaér, akkor csak beül az autóba, és máris otthon van. Ennek semmi akadálya, hogy így legyen! Teljesen felesleges stressznek és rohanásnak, felesleges fáradságnak teszi ki magát az, aki a reptéri parkoláson próbál spórolni.

A reptéri parkolás pozitívumai – kedvezmények és extrák!

Keresse mindig az Ön számára legmegfelelőbb parkolási lehetőséget a reptéren! Több napra, akár egy hétre szeretné a legnagyobb biztonságban tudni autóját, esetleg csak egy hétvégére utazik, netán már másnap érkezik is vissza. Szüksége van extra biztonsági szolgáltatásokra, esetleg nincs sok csomagja, és akár gyalog is el tud sétálni a terminál bejáratáig – ezekhez mind találhat reptéri parkolót, amely a foglalás függvényében akár kedvezményekkel is járhat.

Sőt, a reptéri parkolás mellé mindig valamilyen extrákat is kínálnak: ingyenes autómosás egy különleges technológiával, extra méretű parkolóhely a nagyobb autóknak, esetleg kisbuszoknak, ingyenes, 5 perces parkolás a terminál bejárata előtt. Kedvezmények járnak az online foglalás mellé is, kedvezmények vannak a különféle időszakokban.

A reptéri parkolás lehetőségéről egyszerűen csak tájékozódni kell, szinte biztos, hogy talál olyan ajánlatot, ami az Ön számára is megéri!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés