Kövess minket

Stílus

Megéri lenyelni!

A nők sokszor nem szívesen részesítik párjukat orális örömökben, pedig a pasik annál talán csak a szexet szeretik jobban.

Megosztva

lenyelniFotó: Getty / istock / Europress

De mi a helyzet a spermiumokkal, megéri lenyelni?

Egy kanál? Meglátjuk!

A valóságban kielégüléskor a pasik sokkal kevesebb spermiumtól „szabadulnak meg”, mint ahogyan azt a nők gondolják. A normális ejakuláció 2 és 6 milliliter, ami ha belegondolunk nem több, mint egy leveseskanál térfogata. A másik érdekes tény, hogy a spermiumok csak 5 kalóriát tartalmaznak.

Ez víz?

Ha még nem tudnád, akkor eláruljuk, hogy a magömlés 90%-a víz, továbbá előfordul még benne fruktóz, protein és természetesen a spermiumok.

Összetétel

Az ejakulátum a következő összetevőket tartalmazza: víz: 91,8%, szilárd anyag: 7,2%, protein: 45g/l, húgysav: 60 mg/l, E-vitamin: 9,8 mg/kg, B12-vitamin: 0,45 mg/l, C-vitamin: 43 mg/l, fruktóz: 2,24 g/l, szorbitol: 0,1g/l, citromsav: 3,76 g/l, tejsav: 0,37 g/l, lipidek: 1,88 g/l.

Ha nem ízlik…

Az ejakulátum íze összefüggésben áll a pasik életstílusával. Sőt, nemcsak az ízre gyakorol hatást, hanem a színére is. Vannak olyan élelmiszerek, amelyek fogyasztása kifejezetten kellemes, édeskés ízt kölcsönöz neki, ilyen például az ananász. Ami pedig kerülendő az az alkohol és a fokhagyma.

A szépség elixírje

Nagyon sok érdekesség kering az interneten a spermiumokról, ilyen az is, hogy 15 perces pakolásként jót tesz az arcbőrnek. Nem tudjuk, hogy ez mennyire igaz, egy biztos, az orális szex mindkét félnek garantált örömforrás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük