Kövess minket

Hiphop

Megérkezett a Hentes – Benny The Butcher immár a Def Jam kiadó tagja

Megosztva

Mint arról mi is beszámoltunk, idén júniusban Snoop Doggot nevezték ki az ikonikus Def Jam Recordings vezető tanácsadójának. Az OG rapper akkor arról beszélt, hogy sokrétű feladatai közé tartozik új arcok felkutatása és szerződtetése a kiadóhoz, azzal a cseppet sem titkolt szándékkal, hogy idővel aztán világsztárt faragjon belőlük.

A hangzatos szavakat azonban viszonylagos csend követte, mígnem tegnap befutott az első fecske, helyesebben maga a Hentes a Def Jamhez, Benny The Butcher személyében. A Griselda Records alapítótagjának legigazolását egyébként még pénteken „kottyintotta” el Snoop egy Joe Rogan interjú során.

„Ebben a műsorban jelenthetem be, hogy sikerült leszerződtetnem napjaink egyik legzoralabb előadóját, Benny The Butchert a kiadóhoz. Tesszük, amit tennünk kell. Jön a Hentes.”

Szombaton pedig már az érintett is megerősítette a félig-meddig hivatalos bejelentést, Instagramon. Bejegyzésében köszöntet mondott zenésztársainak és Snoop Doggnak, mindemellett megígérte, hogy továbbra is marad a tőle megszokott, koszos hangzásnál.

Valószínűleg az sem lehet véletlen, hogy pont ezen a héten debütált Snoop legújabb klipje készülő nagylemezéről, méghozzá Bennyvel a közreműködők között. Ezt alább csekkolhatjátok:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés