Kövess minket

Hiphop

Megérkezett Mikee Mykanic „Ujjal Bumm” című szólólemeze

Hurrá! Vagyis Vijju!

Megosztva

Forrás: @szabolaszloadam

A Bloose Broavaz Produkció gondozásában a mai nappal digitálisan elérhetővé vált Mikee Mykanic új albuma, az Ujjal Bumm. A lemezt az igazán elhivatott rajongók CD formában is beszerezhetik, ehhez csupán egy levelet kell írniuk a vpent00101@gmail.com email címre és a postázás után már kézbe is foghatják a korongot.

[fbpost]https://www.facebook.com/mikeemykanic/photos/a.1600949156665410/2602801883146794/?type=3&theater[/fbpost]

A békéscsabai rappernek ez a harmadik szólólemeze a sorban a 2008-ban megjelent Szájborg, illetve a 2012-es évjáratú Vijjumináti után. Utóbbi hozta meg egyébként Misinek az országos ismertséget, azóta kis hazánk egyik legnépszerűbb emszíjévé avanzsált elsősorban vicces – néhol polgárpukkasztó, többszótagos rímeinek köszönhetően. Na meg azért, mert kiválóan elevickél az ósulis és az újvonalas beateken egyaránt, így szerencséjére kimaradhatott a két „stílus” rajongóinak állandó sárdobálásából, kvázi külső szemlélőként figyeli csak az eseményeket.

Az Ujjal Bumm összesen 11 számot tartalmaz, közreműködőként Nyzee, Lok, Krúbi mellett az ebben a hónapban szintén új lemezzel jelentkező Ketioz kapott szerepet rajta. Ketya nem csak szövegelt azonban, ő volt az, aki a lemez nagyrészét kikeverte, több számot pedig nála, Győrben vettek fel a srácok.

HP a Bloose Broavaz menedzsere elárulta nekünk, hogy januárban Mikee és Ketioz Dj Arre társaságában kilenc állomáshelyet érintő turnéra indul, erről később természetesen még bővebben tájékoztatják majd az érdeklődőket.

Az album alább csekkolható – közülük a Dopping című eresztés már sokaknak ismerős lehet, nagyjából fél évvel ezelőtt forgatott hozzá klipet Mikee, amely pillanatokon belül elérheti az egymillás megtekintést Youtube-on.

[vembed youtube=”1vm-ATGr0Ag” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés