Kövess minket

Stílus

Megérkezett minden sztóner sneakerhead álma – így csinálj bongot a Balenciaga cipődből

Barkács óra következik.

Megosztva

Forrás: Youtube

 Az úgynevezett custom sneakerekkel dugig van a piac: találhatunk New Balance 990 és Triple S hibridet, Bape Old Skoolt, sőt még Supreme Yeezy-t is, de a Balenciaga bong most valami olyan, amire senki sem számított.

Az unboxing videók vírusként terjednek a világhálón, ma már a 10 éves kisfiúktól kezdve a 70 éves öregemberekig mindenki hypebeast, vagy legalábbis divatvideós lehet. Ugyanakkor itt van az, amit még egyszer sem léptek meg a témában, a dolog sok pénz mellett pedig egy kis kreativitást is igényel. A Highsnobiety fedezte fel azt az egészen szürreális videót, amiben egy szakállas, 60-as éveiben járó német férfi, egészen pontosan “Werner bácsi” egy fészerben bontja ki a Balenciaga leghíresebb modelljét, majd ahelyett, hogy a három talpréteggel ellátott papacipőről okoskodna, fúrni-faragni kezd.

Lyukaszt, bütyköl, csövekkel, tömítésekkel babrál, végül fog pár gramm füvet, és gyújt. Szól az Afroman, száll a füst – percek alatt elkészült az univerzum első Triple S-pipája, aminek a világon semmi értelme, de attól még kifejezetten vicces.

DANDY DIARY – Blazin’ Balenciaga Triple S

In unser neuen Arbeit widmen wir uns dem Sneaker des Jahres: dem Balenciaga Triple S. Nach dem rituellen „Unboxing” folgt ein Tutorial, in dem unser Onkel Werner euch zeigt, wie ihr aus dem Triple S mit wenigen Handgriffen eine Bong baut.

Ha esetleg Te magad is megvalósítanád, és Werner úr segítsége nélkül is készen állsz a feladatra, akkor ne habozz, ugorj be egy vasboltba, majd nézz szét a neten, a projekt életre hívásához mindössze 240 ezer forintra lesz szükséged!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés