Kövess minket

Bulvár

Megerősítik a Los Angeles-i klubok biztonsági szolgálatát, Cardi B Crips fenyegetettsége miatt

Fő a biztonság.

Megosztva

Forrás:

Mint tegnap megírtuk, Cardi B jól magára haragította a Crips bandatagokat (legalábbis azt a részleget, akik neten keménykednek), miután leoltotta a banda által használt kék színt, és még a „blue” szó kezdőbetűjét is lecserélte egy „f”-re. A poszt alá jó pár fenyegető komment érkezett, voltak akik azt írták, be ne tegye Cardi Los Angelesbe a lábát, mert baj lesz.

A rapper azóta kitörölte a kék színt fikázó szövegét, és a kommenteket is letiltotta, de mivel jövő héten pont Los Angelesben ad majd három koncertet, a szórakozóhelyek tulajai nagyon nem nyugodtak. A TMZ infói szerint az NBA All-Star hétvégéjén esedékes fellépésekre extra biztonsági szolgálattal készülnek a klubok. A szóban forgó három hely, a Murano, Penthouse és az Ace of Diamonds első körben megtriplázta a biztonsági őrök számát, és szolgálaton kívüli fegyveres rendőröket is alkalmaznak majd.

A klubtulajok tehát minél messzebb akarják tartani a balhézni készülő arcokat, pláne mivel lemondani nem akarják a bulit. Cardi 250 ezer dollárt kap a fellépésekért, és várhatóan be is vonzza majd a közönséget.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés