Kövess minket

Hiphop

Meghalt Fredo Santana

A rapper mindössze 27 éves volt.

Megosztva

Forrás:

Meghalt Fredo Santana, chicagói drill / trap rapper, Chief Keef idősebbik unokatestvére. Fredo, igazi nevén Derrick Coleman mindössze 27 éves volt. A szomorú hírt egyik barátja, a producer és rapper, Maxo Kream közölte Instagramon

Santana 2012-ben adta ki első mixtape-jét „It’s a Scary Site” címmel, Chief Keef, Lil Durk, Lil Herb, Lil Reese, valamint a többi chicagói drill rapper előretörésével egy időben. Stílusa tükrözte Chicago veszélyességét, sötét, erőszakos, kegyetlen, néha már-már nihilista szövegekkel. Karrierje során egy nagylemezt, és kilenc mixtape-et jelentett meg, de ő volt a gonosz emberrabló Drake „Hold On, We’re Going Home” klipjében is.  

[vembed youtube=”5T5F8DPsejs” ]Fredo-t még tegnap szállították vese és májelégtelenséggel kórházba, a halál viszont csak a mai nap során érte utol. A rapper tavaly októberben hasonló tünetekkel került kórházba, akkor egy hetes lábadozás után hazamehetett. Saját bevallása szerint is addikcióval küzdött, a lean fontos szerepet játszhatott halálában, utolsó előtti rohama után rehabon gondolkozott. Santana egy fiú kisgyermeket hagyott maga után.

[vembed youtube=”qlNorL7bweQ” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés