Kövess minket

Bulvár

Megint elhalasztották Nipsey Hussle feltételezett gyilkosának tárgyalását

Megosztva

Ismét el kellett halasztani a Nipsey Hussle meggyilkolásával gyanúsított férfi, Eric Holder tárgyalását – tudta meg a The Shade Room. Holder állítólag nem volt hajlandó elhagyni a celláját, és nem jelent meg a keddi meghallgatásán, ezért a nemrég kinevezett bíró, Clay Jacke elhalasztotta a tárgyalást.

Az előző, azóta nyugdíjba vonult bíró, Robert J. Perry korábban három hónappal halasztotta el a tárgyalást a COVID-19 járvány miatt. További bonyodalmat okozott, hogy Holder védőügyvédjét Lowynn Youngot előléptették, ezért új ügyvédet kellett neki találni, végül Aaron Hansen vállalta el az ügyét. Az új ügyvédnek és bírónak amúgy is kell pár hónap míg beleássák magukat az ügy részleteibe. Holder márciusban megpróbálta lealkudni a 6,5 millió dolláros óvadékát 2,5 millió dollárra, mivel állítása szerint nem jelent veszélyt a társadalomra, de ezt elutasították.

Holdert azzal gyanúsítják, hogy 2019 márciusában fényes nappal lőtte le Nipsey Hussle-t a rapper Marathon Clothing nevű boltja előtt, a nyomozók biztonsági kamerafelvételekkel is bizonyítani tudják, hogy ő volt, Holder viszont ártatlannak vallja magát.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés