Kövess minket

Tech

Megírta az álmait a Google-nek egy 7 éves kislány, a vezérigazgató válaszolt neki

Nem lehet elég korán elkezdeni a karrierépítést.

Megosztva

Forrás:

Vannak gyerekek, akik a Mikulásnak írnak ajándéklistát, és vannak, akik a világ egyik legnagyobb tech cégét figyelmeztetik jó előre, hogy egy-két évtized múlva ott fognak majd dolgozni. Chloe Bridgewater az utóbbi motivált kisgyerekek közé tartozik. Az angol Hereford városában élő 7 éves kislány életében két levelet írt eddig, az egyiket édesapja szülinapjára hozta össze, a másikat pedig ahogy ő fogalmaz, a „Google főnökének” szánta.

Forrás: Andy Bridgewater

Chloe a levélben többek között kifejti, mennyire szereti a számítógépeket, és a robotokat, valamint, hogy a Google mellett egy csokigyárban is szeretne dolgozni, és biztos ami biztos az Olimpián is elindulna mint úszó. A jegyei kitűnőek, és bár még nem fejezte be a tanulmányait, de sose lehet elég korán elkezdeni a karrierépítést. A levél végén még hozzáteszi, hogy a testvére is nagyon okos, de ő még csak 5 és főleg a babázás érdekli. 

A sztori már így is nagyon cuki, de ami ezután történt, arra valószínűleg csak Chloe számított (az apukája biztos nem). A Google vezérigazgatója, Sundar Pichai válaszolt ugyanis a kislány megkeresésére. A válaszában megköszöni, hogy Chloe felkereste őket és örömét fejezi ki, hogy ennyire érdeklődik a számítógépek iránt. Mondjuk állást egyelőre nem tud felajánlani, de ha a kislány befejezte a tanulmányait, akkor örömmel várják a jelentkezését. 

Forrás: Andy Bridgewater

(via Business Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés