Kövess minket

Aztaa

Mégis használhatnak kisebb kesztyűt a Floyd Mayweather X Conor McGregor meccsen

Conor szerint 2 menetet fog csak így bírni Money.

Megosztva

Forrás: Twitter

Az utolsó pillanatokban is változnak a játékszabályok a Floyd Mayweather vs. Conor McGregor meccsen, csak hogy még izgalmasabb legyen az összecsapás. Az ír MMA-s már a kezdetektől fogva utalgat arra, hogy kisebb méretű kesztyűben, mint a súlyuknak megfelelő 10oz, gyorsabban földre küldené Floydot, de a Nevadai Sport Bizottság még azután sem engedte ezt meg a küzdőfeleknek, miután maga Mayweather bólintott rá a váltásra. 

Floyd azt írta Instáján: „Ha McGregor ettől kényelmesebben érzi magát a ringbe, én hajlandó vagyok engedni. Adjuk meg a boksz és MMA rajongóknak, amire vágynak.” De az ütközetért felelős bizottság gyorsan rázta a fejét, nem használhatnak 8oz kesztyűt, indoknak pedig a biztonságot adták meg: „Ezek az előírások a sportolók egészségének és biztonságának megőrzése érdekében lettek hozva, és ezt semmi sem írhatja felül. A mostani szabályok pontosan meghatározzák a kesztyűméretet súlyhoz kötve.” 

Aztán szerda este valami megváltozott, hisz ahogy a UFC elnöke Dana White posztjából kiderült, a bizottság utólagosan mégis megengedte a kisebb kesztyűt, egészen pontosan a 8oz-t. Emlékeztetőül, Conor 4oz-val küzd az MMA-s harcai során.

[twitter]https://twitter.com/danawhite/status/897867226354655233[/twitter]
A bizottság állítólag egyedül ennél az egy meccsnél kivételezik. Conor megérezhette a döntés szelét, hisz előző héten pont azzal kérkedett újságírók előtt, hogy 8oz kesztyűkben 2 menetet sem bír majd Floyd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés