Kövess minket

Hiphop

Megjelenési dátumot kapott Young Thug és a YSL kollektíva „Slime Language 2” lemeze

Megosztva

Kép forrása: Hypebeast.com

Megannyi tologatás és halasztás után végre megjelenik Young Thug és kiadója, a YSL, azaz Young Stoner Life Records második válogatáslemeze, a Slime Language 2.

Az album eredetileg tavaly nyárra lett beígérve. Ezután nem hallottunk róla egy ideig, egészen őszig: bár eléggé úgy tűnt, hogy a 2018-as Slime Language folytatása 2020 fekete péntekén, avagy november 27-én tényleg kiadásra kerül, nem kaptunk kézhez semmit. A tél során aztán több YSL-kislemez is kikerült, melyek alapján arra következtethettünk, hogy a válogatás már tényleg közeleg. A rajongói megérzések nem csaltak: Young Thug a minap jelentette be, hogy a Slime Language 2 bizony jön, nem is olyan sokára, hiszen április 16-án, pénteken fog droppolni.

A rapper a korong hivatalos borítóját is megosztotta, a monumentális képen a YSL kiadó összes prominens alkotója – köztük Gunna, Wheezy, Yung Kayo, HiDoorah, Lil Duke, Dolly White, Yak Gotti – szerepel, egy zöld színű kutyával egyetemben.

A projekt dallistája egyelőre ismeretlen, a tél során kidobott Take It To Trial, That Go! és GFU kislemezek azonban valószínűleg mind rajta lesznek.

[instagram]CNldQj_HGqF[/instagram]

(NME)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés