Kövess minket

Zene

Megjelent A$AP Rocky és a Vans közös Slip-On cipője

Megosztva

Fotó: PacSun

Ahogy mi is megírtuk, A$AP Rocky júliusban sétáltatta meg először a Vans márkával közös kollaborációban érkező Slip-On modelljét, avagy ekkor láthattuk először a lábán a darabot, ami most hivatalosan is megjelent a kaliforniai PacSun brand gondozásában.

Korábban érkezett már egy Old Skool, a második kiadásban viszont Slip-On vászoncipők vannak fekete színben (a Flackón látott fehér is jön majd talán), lángnyelves díszítéssel – mint újfent szintén kiderült, a rapper továbbra is jól bánik a flame-motívummal.

Két verzió is elérhető a sneakerből: van a klasszikus belebújós fazon, és egy méginkább belebújós papucs-változat is, mindkettő elérhető fehér és piros lángokkal is. Rocky GQ-nak adott nyilatkozta szerint sikerült neki “újra feltalálnia a Slip-Ont a kollaborációra”, ami annyiban nem igaz, hogy idén jelent már meg papucs-stílusú Vans modell.

Ezen felül egy plusz gumiréteg is került a cipő orrára, ami szintén nem teljesen új húzás, emellett az Old Skoolokról ismeretes görbe vonal is feltűnik oldalt, szimbiózisban a lángokkal.

A két fajta Slip-On már megvásárolható a Vans és a PacSun oldaláról is, a lábbelik ára 80 és 75 dollár. A papucs 24 600-, a sima darab pedig 26 300 forint.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük