Kövess minket

Stílus

Megjelent az adidas és Jonah Hill közös Superstar modellje

Megosztva

Forrás: NSS Magazine

Még márciusban írtuk meg, hogy hivatalosan is érkezik Jonah Hill színész-rendező kollaborációja kedvenc, egyben legtöbbet hordott márkájával, az adidas-szal. A januárban belengetett társulás két Samba modellt, és egy Superstart foglal magába, utóbbi végre hivatalosan is droppolt, azután, hogy a brand thaiföldi oldaláról kiszivárgott információk szerint áprilisra is volt időzítve egy megjelenési dátum.

A szinte teljesen fehér adidas Originals Superstar lépő a maga chunky felépítésével egyfajta skater-esztétikát követ, Hill egy film (Mid90s) forgatása mellett feltehetőleg ezzel is tisztelegni akart az általa oly nagyra becsült deszkás kultúra előtt. A sztár, aki egyébként nagy rajongója és büszke viselője is a modellnek, így mesélt az általa kreált sneakerről: Visszagondoltam a fiatalkori élményeimre abból az időből amikor Superstart hordtam, és próbáltam egy olyan verziót megalkotni, amit szívesen felvettem volna már kicsiként, amikor először húztam fel egy párat a lábamra.”

A lépő meglehetősen visszafogott és minimalista dizájnnal érkezik, viszont több apró és izgalmas részlet bújik meg rajta, ilyen például Hill monogramja a cipő zöldes színű sarkán, vagy épp a saját kézírásával feldobott Superstar felirat, esetleg a nyelv alsó részén elhelyezkedő oroszlán, ami emberünk egyik tetoválására utal, de nem mindennapi a fűző és a sneaker orra sem. 

A kollaboráció értékét csak emeli, hogy Jonah Hill a darabból befolyó összes neki járó pénzt a Black Lives Matter mozgalomnak ajánlja fel – ezt a művész egy Instagram posztban jelentette be, amiben emellett azt is közhírré tette, hogy partnerségre lép a S.E.E.D nevű jótékonysági szervezettel is. A társulás tulajdonképpen egy mentorprogramot nyújt különböző marginalizált csoportokból jövő nők számára, Hill ezzel folytatja azt a jótékonysági missziót, amit az adidas „World’s Best Career Day” elnevezésű napjával elkezdett, ekkor feltörekvő filmeseket mentorált az NBA All Star hétvégéje alatt. [instagram]CCeM3FwFDVG[/instagram]

Forrás: Instagram / Jonah Hill

A szóban forgó cipő megjelenésének napja július 11, azaz a mai nap, lehet is keresni az adidas weboldalán 140 dolláros, vagyis körülbelül 43 ezer forintos áron. 

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

Forrás: adidas

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük