Kövess minket

Hiphop

Megjelent DMX posztumusz albuma, az “Exodus”

Megosztva

Megjelent DMX új albuma, az “Exodus“, alább lehet is pörgetni.

A 13 számos projektet még a rapper halála előtt rögzítették Snoop Dogg stúdiójában, ez lett volna DMX nagy visszatérő lemeze, egyben 2003 óta az első Def Jam kiadónál megjelent anyaga, de aztán a sors közbeszólt, X váratlanul elhunyt áprilisban, így már csak posztumusz tudott megjelenni az album.

Az album vezető producere Swizz Beatz volt, aki a megjelenés előtt elárulta, hogy X választotta ki a lemez címét, és a Moneybagg Yo kollab kivételével az összes vendégelőadóra rábólintott, tehát nem utólag raktak rá ennyi közreműködőt. Ha már közreműködők, szerepel a lemezen a The LOX, Lil Wayne, Alicia Keys, Bono a U2-ból, a teljes Griselda crew, Snoop Dogg, Usher, és Nas és JAY-Z is. Utóbbi kettő először szerepel egy dalon DMX-szel együtt.

Nagyon sokat jelentett neki ez a lemez, alig várta, hogy hallhassák az emberek. Nem akartunk sokat várni vele, mivel ő sem akart várni vele. Az album címe Exodus, mely a nyakára van tetoválva, és egyben a legkisebb fia neve” – mondta Swizz a megjelenés előtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés