Connect with us

Hiphop

Megkérdezték T.Danny-től, hogy Pakisztánból vagy Indiából veszi-e a YouTube nézettséget

Published

on

Harmadik epizódjához érkezett a szatirikus Mivanaveled Show, amit Pajor Kristóf és Turai Barnabás humoristák vezetnek. Az online videosorozat lényege, hogy a meghívott vendégeket kínos helyzetbe hozzák, lehetőleg provokatív, néha az idiotizmus felső határát súroló kérdésekkel. A showt leginkább a Between Two Ferns, vagy éppen az Eric André Show-hoz lehetne hasonlítani, mindez Pajor és Turai sajátos stílusával keverve.

Az első két adásban Hajós András és Cinthya Dictator voltak a vendégek, és a kellemetlen helyzetek annyira jól sikerültek, hogy nehéz volt eldönteni, hogy a résztvevők be vannak-e avatva, hogy ez az egész csak egy vicc, vagy csak jól tűrik az oltásokat. Cinthya például megkapta, hogy úgy néz ki, mint egy drogos, Hajóst pedig azzal gyanúsították meg, hogy tuti bepiált az interjú előtt.

A legújabb részben a YouTube Felkapott részlegének rendszeres szereplője, T. Danny kapta az ívet, rögtön az elején felkérdezték, hogy melyik harmadik világbeli országból veszi ezt a sok nézettséget, de az is kiderült, hogy Majka a példaképe, és hogy a dalszövegeiben a “mélyről jöttem” részeket nem kell szó szerint venni, mert kertvárosban nőtt fel. Alább a teljes interjú, melyben egy csodás T. Danny verselemzés is megtalálható.

Click to comment

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement