Kövess minket

Hiphop

Meglepetés lemezzel jelentkezett Eminem, 16 új dallal egészült ki a „Music to Be Murdered By”

A deluxe kiadáson Dr. Dre, DJ Premier, és Ty Dolla $ign is szerepelnek.

Megosztva

Forrás:

Eminem új lemezzel kezdte az idei évet, és most egy új lemezzel is fejezi be azt. A januárban megjelent Music to Be Murdered By ugyanis egy meglepetés deluxe kiadást kapott, B oldalas dalokkal. 

A lemez léte az elmúlt héten már felröppent pletykaként, miután kikerült egy dokumentáció, ami végül nem is bizonyult teljesen pontosnak, hisz sem a számcímek, sem a közreműködők nem tükrözik 100%-ban a kiadott anyagot. Sokan el is hesegették a dolgot, miután a Shady Records előadója, KXNG Crooked tagadta a lemez létét, de aztán több producer is a Music to Be Murdered By-t részben inspiráló Alfred Hitchcock képeit posztolta Instagramra, így egyre gyanúsabb volt, hogy mégis kapunk egy deluxe kiadást.

A végleges projekt 16 új számmal érkezik, olyan vendégelőadókkal, mint Skylar Grey, DJ Premier, Dr. Dre, Maj, White Gold, vagy épp Ty Dolla $ign, aki épp nemrég beszélt arról, hogy nagyon együtt dolgozna már a detroiti rapperrel, mivel a legnagyobb tehetségnek tartja. A producerek közt Dr. Dre, D.A. Got That Dope, Mike Zombie, IllaDaProducer, Resto neveit találjuk többek közt. 

Az új lemez mellé a „Gnat” című dal rögtön egy klipet is kapott, Cole Bennett rendezésében, alább lehet csekkolni.

[vembed youtube=”EosMazKaPbU” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés