Kövess minket

Aztaa

Meglepő eredmény született a VIII. kerületi Fidesz marihuána legalizálós felmérésén

Megosztva

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik politikusa, egyben Ferencváros alpolgármestere, Döme Zsuzsanna támogatná a marihuána magyarországi legalizációját, és az ehhez kapcsolatos törekvéseihez most nem várt helyről kapott megerősítést.

Döme korábban a Szeretlekmagyarország.hu portálnak nyilatkozta le, hogy a drogliberalizáció helyes út lenne, mivel jelenleg az egész magyar drogpolitika tévúton jár. „Nyilván nem úgy képzeljük, hogy mindenki szabadon hozzájuthasson életkortól függetlenül. Hasonló szabályozásban gondolkodunk, ami más, a marihuánánál veszélyesebb drogokra is vonatkozik, mint például a dohánytermékek vagy az alkohol” – érvelt az alpolgármester még tavaly az interjúban.

Habár a téma jelenleg nincs terítéken, a Józsefvárosi Fidesz Instagram oldala egy szavazást indított a témában, megkérdezték a követőiket, hogy szimpatikus-e nekik Döme Zsuzsanna törekvése a legalizálásra. A szondázás meglepő eredménnyel zárult, a drogozás ellen vasszigorral fellépő párt követői ugyanis 62%-ban a legalizálás mellett tették le a voksukat, és csak 38% szavazott nemmel.

Bár nem kértem, köszönöm a Józsefvárosi Fidesz támogatását. 🙂 Csak így tovább!” – reagálta Döme Zsuzsanna a szavazás eredményére Facebookon.

Bár nem kértem, köszönöm a Józsefvárosi Fidesz támogatását.:) Csak így tovább!

Posted by Döme Zsuzsanna Suzi- MKKP on Saturday, October 2, 2021
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés