Kövess minket

Hiphop

Meglepően pontosan körülírják ezek „A hivatal” jelenetek Kanye West diszkográfiáját

808s & Heartbreak stílusváltásától a Yeezus káoszáig.

Megosztva

Forrás:

Ha forgatnának egy 4 órás dokumentumfilmet Kanye West zenei karrierjéről, amit Kid Cudi rendezne és JAY-Z narrálna, az sem adna annyira pontos képet a rapper, énekes, producer, divattervező teljes diszkográfiájáról, mint az alábbi „A hivatal jelenetekből összevágott csoda. 

MrBroks00 nevű Youtuber által megalkotott videó tökéletesen foglalja össze apró részletekben Ye lemezeit, hol a zenész adott korszakát kifigurázva, hol a nagyközönség reakcióját az egyes művekre.

Itt van például, mikor a 808s & Heartbreak-nél az egész világ meglepődött, hogy nem egy tradicionális hip-hop albumot kaptak, vagy mikor a My Beautiful Dark Twisted Fantasy idején nagyon kijött a rapper őrült és nárcisztikus énje, hogy aztán a JAY-Z kollab lemezzel egy kevésbé kísérletező hip-hop cuccot dobjon össze, de aztán mégis csak mindenkit levitt egy underground techno klubba a Yeezus-szal. A The Life of Pablo-t pedig nem is lehetne jobban összefoglalni, mint ahogy Michael Scott fogalmaz: „Pontosan tudom, hogy mit kell tennem, de igazából fogalmam sincs mit csinálják„.

[vembed youtube=”PZBWI5vz2Hg” ]
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés