Kövess minket

Film

Megölte barátját, mert azt hitte, hogy a Walking Dead-ben vannak

Nem túl jó reklám a Walking Deadnek.

Megosztva

walking dead

Van az emberiségnek egy olyan része, akik elhisznek bármit, ami a TV-ben történik. Legyen szó katasztrófafilmről, valóság showról, vagy éppen egy zombi támadásról, sokan gondolják azt, hogy ezek mind-mind meg fognak történni, vagy ennél rosszabb, már be is következtek.

Történetünk szereplője Damon Perry, aki igen csak szereti a Walking Dead című sorozatot. Meg is nézett belőle egy pár részt, és ezután barátján, Christopher Paquin-on furcsa dolgokat vett észre. Elmondása szerint a férfi elkezdett átalakulni zombivá és Damon ezt nem hagyhatta.

Válogatott kínzásokkal vetett véget barátja életének, ütötte-vágta, hol gitárral, hol éles tárgyakkal, de a mikrohullámú sütőjét is bevetette a biztos halál érdekében.

A hatóságok teljesen más ügy miatt érkeztek a helyszínre, a bejelentés szerint egy részeg férfi késsel üldözött egy nőt az utcán. Ekkor fedezték fel Christopher holttestét. A nyomozók szerint ennél kegyetlenebb és bizarrabb gyilkossággal rég találkoztak. [instagram]9lXy3Fv34a[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés