Kövess minket

Hiphop

Megölték Pop Smoke-ot egy betöréses rablás során

A rapper mindössze 20 éves volt.

Megosztva

Forrás:

Meghalt Pop Smoke, miután egy betöréses rablás során lelőtték szerda hajnalban – írja a TMZ. A rapper mindössze 20 éves volt.

Az egyelőre ismert információk szerint Pop Smoke, igazi nevén Bashar Barakah Jackson épp Hollywood Hills-i otthonában tartózkodott, mikor hajnal 04:30 körül két ismeretlen férfi betört hozzá. Hatósági források szerint a betörők több lövést is leadtak a házban, halálosan megsebesítve Pop Smoke-ot, akit ezután bár sietve kórházba szállítottak, nem élte túl a támadást. A gyilkosok gyalog menekültek el, kilétük egyelőre nem ismert, a rendőrség keresi őket.

A brooklyni Pop Smoke a 2019-es „Welcome to the Party” című virális drill slágerével robbant be a szcénában, a dalra később Skepta, és Nicki Minaj is felugrottak egy remix erejéig. Karrierje során két mixtape-et jelentetett meg, a második épp a hetekben jött ki, „Meet the Woo 2” címmel, tavaly év végén pedig Travis Scott kiadójának válogatáslemezén, a JackBoys-on is feltűnt.

Halála után rengeteg előadó, köztük 50 Cent, Chance The Rapper, Freddie Gibbs, Young M.A, Nicki Minaj, Snoop Dogg is kifejezték gyászukat.

Nyugodjék békében!

[vembed youtube=”usu0XY4QNB0″ ]
[vembed youtube=”kx7P_ENnDPE” ](TMZ, Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés